divendres, 16 de novembre del 2012

Un segon Premi...i més Galetes de bebes...mmmm!




Uuuuauuu!!! M'han donat un altre premi....Siiiiiii!!!! :-) El segon i a la mateixa setmana...això em comença a agradar...Jijiji.... Ha sigut Gràcies una altre vegada a  "Recetas Dava y Dulces Cudi" 1000 i 1000 gràcies una altre vegada m'ha fet molta il·lusió....  Aquesta vegada ha estat el PREMIO DARDOS




" El origen del premio Dardos permanece en la oscuridad, sin embargo se han rastreado las primeras menciones tanto en Portugal como en Brasil. El premio es otorgado en reconocimiento a valores personales, culturales, éticos y literarios que son transmitidos a través de una forma creativa y original mediante la escritura. La insignia fue creada con el afán de promover la hermandad entre bloggers, mostrar cariño y gratitud por el trabajo hecho."


Las normas a seguir son:


-Incluir la imagen del premio.
-Mencionar y hacer un link al blog o página que te ha premiado.
-Elegir 20 blogs o webs merecedoras del premio

I jo desprès d'estar xafardejant entre blogs que ja coneixia i altres que he conegut ara....Hi ha gent experimentada, gent aficionada, gent que viu d'aixó..., en definitiva gent molt diferent amb una mateixa passió....Aquests són: 


I l'altre cosa que us vull ensenyar avui...son les galetetes que l'Anna ha encarregat per portar a l'hospital la setmana vinent, quan neixi la princesa de la seva amiga Maria. Un plaer Anna espero que us agradin... Molts Petonets!!!









4 comentaris:

  1. MM'agrada que estiguis contenta per el premi, per mi tambe son el primers, aixi que anim y a conseguir mes...

    ResponElimina
  2. Ares ets una artistaaa!!!! Son una passada!!! Segur k a la maria li encantaran, no ho dubtis!!! Mil gracies, petons!!! Anna Martin

    ResponElimina
  3. Enhorabuena por el premio. Las galletitas te han quedado preciosas.Besitos.

    ResponElimina
  4. Ares enhorabuena por el premio y gracias por acordarte de mi. Un besazo enorme

    ResponElimina